Terugkoopgarantie

The Silver Mountain geeft op alle beleggingsmunten- en baren die wij verkopen een terugkoopgarantie. Deze terugkoopgarantie houdt in dat u altijd tegen eerlijke voorwaarden uw edelmetaal weer kunt verkopen bij ons. Wij werken met biedgaranties die gebaseerd zijn op de actuele goud- en zilverkoers van het moment van verkopen (van u aan ons). Dit zijn vaste formules die we hanteren, ongeacht de marktomstandigheden en het volume dat u wilt verkopen. 

Categorie Biedgarantie
Gouden baren 98% van de goudprijs
Zilver baren 98% van de zilverprijs
Gouden munten 100% van de goudprijs
Zilveren munten 107%* van de zilverprijs
Nederlands muntgeld 95% van de zilverprijs
Platina munten 100% van de platinaprijs
Palladium munten Biedprijs op aanvraag

* Afhankelijk van de marktomstandigheden kunnen onze biedprijzen verhoogd worden. Onze biedprijs is de beste van Nederland. 

icon-link.svg Voor de meest actuele biedgaranties verwijzen wij u door naar www.inkoopedelmetaal.nl

Inkoop Edelmetaal, partner van The Silver Mountain

Sinds 2009 zijn we officieel partner van Inkoop Edelmetaal en bieden we een ruime keuze aan mogelijkheden voor de verkoop van gouden en zilveren baren en munten. Onze geavanceerde inkoopshop stelt onze klanten in staat om 24/7 te verkopen tegen real-time prijzen die gekoppeld zijn aan de goud- en zilverkoers. We zijn transparant in onze processen en kopen op elk moment, ongeacht het volume of de op dat moment geldende koers.