Kopersbescherming

Wij garanderen niet alleen de echtheid van onze producten, wij garanderen ook dat u als klant geen risico loopt als u bij The Silver Mountain goud of zilver koopt. Dit is mogelijk via een unieke kopersbescherming bij Trusted Shops. Wij beschikken namelijk over een certificaat van Trusted Shops dat bevestigt dat wij conform de voorwaarden van Trusted Shops als webshop uw belang beschermen. Stel dat wij uw bestelling niet uitleveren, dat u met ons in conflict komt, of dat we failliet gaan terwijl u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, in al die gevallen is uw aankoopbedrag verzekerd bij Trusted Shops. Tegen een lage verzekeringspremie kunt u uw aankoopbedrag tot EUR 20.000 verzekeren.

Bescherm uw aankoopbedrag tot €20.000 bij 
The Silver Mountain!

Maak optioneel gebruik van de onafhankelijke kopersbescherming. Tegen een lage verzekeringspremie kunt u uw aankoopbedrag tot €20.000 verzekeren.

The Silver Mountain biedt deze service aan als onderstreping van haar betrouwbaarheid. Als u zelf een bestelling komt ophalen en het bedrag bij het afhalen voldoet dan hoeft u natuurlijk niet deze verzekering af te sluiten omdat er dan geen sprake is van een leveranciersrisico. Wij doen echter ook zaken met klanten uit het buitenland en met name voor die klanten kan de kopersbescherming interessant zijn. Met name als men niet eerder met ons zaken heeft gedaan en/of als er een hoge levertijd van toepassing is.