Afkomstig van erkende producenten

Alle nieuwe munten worden geleverd in de oorspronkelijke verpakkingen zoals wij die inkopen van het munthuis. Als u bijvoorbeeld een monsterbox zilveren Maple Leaf munten koopt dan ontvangt u deze doorgaans in de ongeopende en originele verpakking, geseald met het seal van het munthuis. Bij goudbaren ontvangt u nieuw geslagen baren met een uniek serienummer in een gesealde verpakking, zodat de baren in de toekomst ook eenvoudig verhandelbaar zijn.

producenten2x.png


De munthuizen geven zelf geen certificaat van echtheid af bij de munten die worden aangeboden. Dit heeft er ook mee te maken dat de munten geen uniek serienummer hebben, een certificaat is dus niet te koppelen aan een individuele munt. The Silver Mountain geeft wel een bewijs van aankoop mee waarin wordt bevestigd dat alle producten door ons gecontroleerd en authentiek zijn voordat ze aan u zijn overhandigd.  

Echtheid controleren (PDF)

Benieuwd hoe u zelf de echtheid kunt controleren? Bij dit artikel is een PDF bestand toegevoegd waarin staat hoe u zelf uw edelmetalen kunt controleren.