Voor het eerst goud kopen

Heeft u nog niet eerder goud gekocht? Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden bij het aankopen van fysiek goud. 

Als u fysiek goud koopt dan heeft u de keuze tussen gouden munten- en baren. Al deze vormen van goud worden gezien als beleggingsgoud en zodoende zijn zowel munten als baren belast met 0% btw. Dit maakt het kopen van fysiek goud in deze vorm relatief goedkoop en toegankelijk.

Voor kleinere coupures zijn gouden munten de voor de hand liggende keuze. De gouden beleggingsmunten die wij aanbieden zijn wereldwijd goed verhandelbaar en stellen u in staat om voor een relatief beperkt bedrag in te stappen en fysiek goud aan te schaffen. Wilt u voor een groter bedrag goud kopen? Dan zullen de goudbaren interessanter zijn. Hoe groter de goudbaar, hoe lager de productiekosten en hoe voordeliger het dus wordt. 

Meer lezen over wat u allemaal moet weten wanneer u voor het eerst goud wilt kopen? Bekijk dan onze goudgids op het Kenniscentrum.

U kunt via onze website op ieder gewenst moment fysiek goud kopen. De prijzen van onze producten worden iedere drie minuten aangepast aan de hand van de meest recente goudprijs. Zodra u de bestelling plaatst, gaat u een bindende overeenkomst aan en committeren wij ons om tegen die koers het goud uit te leveren en heeft u een betalingsverplichting.