Bestelling ophalen op kantoor

U kunt uw bestelling ophalen bij ons op kantoor in Baarn en in Den Haag. Hier beschikken we over een discrete en beveiligde locaties waar u uw edelmetaal kunt ophalen. Op onze kantoren werken we met cameratoezicht, daarnaast dient u zich te legitimeren voor het bezoekersregister

Op onze kantooradressen houden we om veiligheidsredenen geen voorraden aan. U kunt uitsluitend op afspraak uw bestelling komen ophalen. Gelieve er rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren tussen het moment van bestellen en het moment dat uw bestelling op ons kantoor afgehaald kan worden.

Gevestigd aan de Faas Eliaslaan 13 in BaarnBestellingen die op kantoor worden opgehaald kunnen desgewenst contant of per PIN bij het afhalen worden voldaan. De betaalmethode dient u aan te geven bij het plaatsen van de bestelling. Denkt u eraan om uw pinlimiet tijdig te verhogen indien u wenst te betalen per PIN. Sommige banken hanteren in verband met fraudepreventie een wachttijd aan van 4 uur voordat uw limiet wordt verhoogd. Voor contante betalingen (enkel briefgeld) is 1% toeslag van toepassing.

Wij zijn gevestigd aan de Faas Eliaslaan 13 in Baarn en aan het Prins Hendrikplein 14 in Den Haag.

Openingstijden
Ons kantoor in Baarn is geopend op maandag tot en met vrijdag. In Den Haag zijn we maandag en dinsdag geopend. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur en afspraken kunnen worden ingepland tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Kosten
Voor een actueel kostenoverzicht, verwijzen wij u naar Overzicht en kosten bezorgmethoden