Privékoerier

The Silver Mountain beschikt over een privékoerier. Onze koerierplanner neemt met u contact op om een datum en tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. De levering gebeurt discreet en in een onopvallende auto.

Bij aflevering dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er daarnaast de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren, waarna u wordt gevraagd een handtekening te zetten op het ontvangstformulier.

Onze privékoerier kan u desgewenst ook verder informeren over de geleverde producten. Wij vragen u dit van tevoren aan te geven tijdens het afstemmen van een levermoment, zodat wij hiervoor voldoende tijd kunnen inplannen.

De keuze voor privékoerier krijgt u wanneer u een bestelling doet met afleveradres in Nederland. Wij raden het gebruik van een privékoerier aan bij bestellingen met een waarde vanaf €20.000.

Houd er rekening mee dat wij een afspraak met elkaar maken voor het levermoment, waardoor de rit speciaal afgestemd is op uw adres. Wanneer u niet aanwezig bent ondanks de afspraak, kan het zijn dat er extra kosten gerekend worden bij een volgende afleverpoging. Daarom willen wij u vragen te zorgen dat u het pakket in ontvangst kunt nemen tijdens het afgesproken moment.

Kosten
Voor een actueel kostenoverzicht, verwijzen wij u naar Overzicht en kosten bezorgmethoden.