Contant of per PIN betalen (anoniem)

Wanneer u ervoor kiest uw bestelling af te halen, kunt u kiezen uit een contante betaling of per PIN.

Anoniem aankopen
Een bestelling kan anoniem worden gedaan, wij noemen dit dan een balieverkoop. Indien u kiest voor een balieverkoop ontvangt u een factuur van ons zonder naam- en adresgegevens. De betaling kunt u vervolgens bij het ophalen voldoen. Anonieme bestellingen zijn mogelijk vanaf €2500,- en kunnen uitsluitend telefonisch worden doorgegeven.

Contant betalen
Contante betalingen (tot maximaal EUR 10.000, in briefgeld) zijn mogelijk. Wilt u voor een hoger bedrag contant aankopen, dan kunnen de mogelijkheden hiervoor telefonisch worden doorgenomen. Wij kunnen u dan vragen om een aanbetaling te voldoen. Anonieme bestellingen en bestellingen met contante betaalwijzen kunnen uitsluitend telefonisch worden doorgegeven. Voor contante betalingen is een toeslag van 1% van toepassing. 

Let op! Bij contante betalingen worden biljetten van EUR 500 en muntgeld niet geaccepteerd. 

Betaling per PIN

Pinbetalingen zijn alleen mogelijk met een pinpas en niet met een creditcard. Zorg hierbij dat uw pinlimiet ruim op tijd is verhoogd, anders kunt u de betaling niet voldoen bij het ophalen en kunnen wij de bestelling niet meegeven. Het aanpassen van uw pinlimiet is bij verschillende banken verhoogd met een wachttijd van wel vier uur, regel dit dus op tijd.