Huiskoerier - Dag en avondlevering

Wilt u een discrete en zekere bezorging, maar is een privékoerier niet nodig? Dan raden wij u aan om te kiezen voor levering via onze huiskoerier. Onze huiskoerier is gespecialiseerd in leveringen van waardevolle zendingen. Dat betekent dat alle chauffeurs uitgebreid getraind zijn, secuur en discreet werken en de bezorging is ingesteld op het bijzondere product dat we verkopen.

Dag- of avondlevering
Wanneer u kiest voor levering via onze huiskoerier heeft u keuze uit een dag- of avondlevering. Uw pakket wordt ingepakt zodra alle producten op voorraad zijn en wordt dan overgedragen aan de koerier. De avond voor de levering krijgt u een verzendbevestiging met track & tracé code en een tijdvak van 3 uur waarin het pakket geleverd zal worden. Deze verzendbevestiging ontvangt u voor 02.00 uur 's nachts. De daglevering vindt op dinsdagen en vrijdagen plaats tussen 08.00 en 18.00 uur. De avondleveringen vinden op dezelfde dagen plaats tussen 18.00 en 21.30 uur.

Het afleverproces

Onze huiskoerier levert discreet en veilig, maar wat betekent dit in de praktijk?

  • Onze huiskoerier rijdt met onopvallende, beveiligde busjes;
  • Aflevering alleen op uw adres. U vindt uw pakket dus nooit in de container, tuin of bij de buren;
  • De bezorger mag het pakket pas overhandigen wanneer de naam van de ontvanger en de laatste 4 cijfers van het identiteitsbewijs zijn genoteerd;
  • U dient een handtekening te plaatsen voor ontvangst;
  • Een huisgenoot mag uw pakket aannemen, het ID-bewijs van uw huisgenoot wordt dan genoteerd. U hoeft dit van te voren niet aan te geven.

Pilot februari 2024: Huiskoerier daglevering in België (gestopt)
De pilot is momenteel gestopt.

In februari 2024 starten we met een pilot voor leveringen met onze huiskoerier in België.
Wat betekent dit voor onze Belgische klanten?

  • Bij het plaatsen van een bestelling in februari kunt u kiezen voor de optie huiskoerier met daglevering;
  • Wanneer uw pakket is meegegeven aan onze koeriersdienst ontvangt u een bevestiging per e-mail;
  • Levering vindt plaats op het eerst mogelijke afleverdag. Bestellingen worden geleverd op vrijdagen tussen 08.00 uur en 18.00 uur;
  • De avond voor de levering wordt een verzendbevestiging verstuurd met track & trace code en een tijdvak van 3 uur waarin de bestelling wordt geleverd.

Kosten
Voor een actueel kostenoverzicht, verwijzen wij u naar Overzicht en kosten bezorgmethoden.