Producten bekijken in winkel of showroom

Een enkele keer krijgen we de vraag of het mogelijk is om de producten eerst in onze winkel of showroom te bekijken, deze vervolgens te bestellen en te betalen en dan direct mee te nemen.Dit is helaas niet mogelijk, om veiligheidsredenen houden wij geen voorraad edelmetaal aan op ons kantooradres. 

Om u een zo goed mogelijk beeld van onze producten te geven, dragen wij zorg voor om zo duidelijk mogelijke foto's en beschrijvingen van de producten. 

 

Adviesgesprek kantoor

Voor bestellingen vanaf EUR 100.000 is een adviesgesprek mogelijk. Dit kan bij ons op kantoor of telefonisch. Op het moment dat u een bestelling plaatst heeft u de mogelijkheid deze (verzekerd vanuit The Silver Mountain) naar het gewenste afleveradres te laten leveren of kunt u uw bestelling op afspraak ophalen bij ons op kantoor in Baarn. 

Een adviesgesprek kan bij ons op kantoor in Baarn of Den Haag. In de vestiging Den Haag is de originele bankkluis en deur nog intact. Om onze passie voor edelmetalen met u te delen, hebben wij deze kluis omgetoverd tot een ware toonzaal. Zo kunt u als klant kennis maken met edelmetalen in een ruimte die de verhalen achter goud en zilver vertelt.