Partners

Onder The Silver Mountain vallen de merken: Inkoop Edelmetaal, Edelmetaal Beheer Nederland en Zilvergoudwinkel. Hierdoor is het mogelijk voor ons om de full service aan te bieden binnen de aan- en verkoopmarkt van fysieke edelmetalen.

Inkoop Edelmetaal

Via Inkoop Edelmetaal is het mogelijk om onze unieke terugkoopgarantie aan te bieden. Dit betekent dat u uw edelmetaal altijd weer eenvoudig bij ons kunt aanbieden en tegen vaste formules ten opzichte van de dan geldende goud- en zilverprijs kunt verkopen. Wij kopen altijd in, ongeacht het volume wat u verkoopt en ongeacht de hoogte van de goud of zilverprijs.

 

Edelmetaal Beheer Nederland

Via Edelmetaal Beheer Nederland bieden wij opslag voor edelmetalen aan. Via onze website kunt u edelmetaal kopen en dit vervolgens verzekerd en gealloceerd laten opslaan bij Edelmetaal Beheer Nederland. Ook heeft u de mogelijkheid om edelmetaal op te laten slaan wat u al in bezit heeft

 

Zilvergoudwinkel

Via Zilvergoudwinkel kunt u, net als op The Silver Mountain, fysieke edelmetalen aanschaffen. Zilvergoudwinkel valt onder The Silver Mountain. In het kort betekent dit dat u contact heeft met dezelfde medewerkers, u kunt kiezen uit dezelfde mogelijkheden en we dezelfde tarieven hanteren.

 

 

partners-tsm.png